Jump to content
GOLDINIO

Problem z pracą SV

Recommended Posts

Witam!, Mam problem z pracą SV [zbieranie GB] gdy uzbieram 6 gb i pisze że mam wracać do miejsca oddania jadę oddaje czekam aż sie wyśle i czekałem do kończ nic kasy mi nie dało i drugi problem że jak jędze to nie rysuje mi się trasa na mapce po prawej stronie na dole Gram na detalach niskich HELP!! :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam!, Mam problem z pracą SV [zbieranie GB] gdy uzbieram 6 gb i pisze że mam wracać do miejsca oddania jadę oddaje czekam aż sie wyśle i czekałem do kończ nic kasy mi nie dało i drugi problem że jak jędze to nie rysuje mi się trasa na mapce po prawej stronie na dole Gram na detalach niskich HELP!! :(

Czasami trzeba /reconnect zrobić jak ten błąd się pojawia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masz za slaba karte graficzna do tej pracy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masz za slaba karte graficzna do tej pracy.

 

Moja karta graficzna to Ati Radeon Xpress 200 series 256mb 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moim zdaniem to wgraj sterownik może jakoś praca karty zwiększy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolega miał rację, karta graficzna już jest baardzo przestarzała. Z tego co widzę masz laptopa, więc nic tutaj nie wskórasz ; p

Edited by Laty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolega miał rację, karta graficzna już jest baardzo przestarzała. Z tego co widzę masz laptopa, więc nic tutaj nie wskórasz ; pJ

Ja mam PC a nie laptopa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do k. graficznej, jest szansa, że coś pomoże.


A skoro masz PC to wymień kartę graficzną na nowszą. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do k. graficznej, jest szansa, że coś pomoże.

A skoro masz PC to wymień kartę graficzną na nowszą. ;)

Nie dam rady Zasilacz nie uciągnie ;(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie dam rady Zasilacz nie uciągnie ;(

Zawsze można kupić lepszy zasilacz, który będzie pobierał tyle prądu ile będzie potrzebowała reszta sprzętu. A jeżeli już chcesz zmieniać parametry kompa to lepiej złożyć nowego kompa lub, że tak to nazwę "olać" pracę SV i pójść na inną.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zawsze można kupić lepszy zasilacz, który będzie pobierał tyle prądu ile będzie potrzebowała reszta sprzętu. A jeżeli już chcesz zmieniać parametry kompa to lepiej złożyć nowego kompa lub, że tak to nazwę "olać" pracę SV i pójść na inną.

Edited by Bmta3k

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak byś mógł znaleść mi te najnowsze sterowniki bo szukałem a nie moge znajść ;( Będę wdzięczny

Nie znam Twojej karty graficznej. Po za tym, wchodzisz w menadżer urządzeń, szukasz tam karty graficznej, klikasz "zainstaluj najnowszy sterownik" i system powinien sam z aktualizować sterowniki.

286GipG.jpg

5Bmcwin.jpg

Scl5nPd.jpg

ZYbrCrQ.jpg

9JCT6iK.jpg

 

Nie wydaję mi się, aby to było jakoś bardzo skomplikowane.

 

Pomogłem? Oznacz jako rozwiązane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeśli nie grasz w bardzo wymagające gry to nawet karta za 300 zł uciągnie Ci MTA, myślę, że na średnich uciągnęła by nawet battlefielda 3. Więc zmień kartusie i problem rozwiązany.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi się wydaje  że tu nie leży wina po stronie karty graficzniej  ;) Jak działa mu mta normalnie, to czemu SV ma mu nie działać ? Według mnie tu winna nie leży, a bardziej coś z  MTA.

 

Jeśli masz jakieś modyfikacje, usuń je.

Może spróbuj  reinstall MTA, lub usuń wszystkie pliki Serwera Pylife i niech ci się wszystko od nowa ściągnie  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi się wydaje  że tu nie leży wina po stronie karty graficzniej  ;) Jak działa mu mta normalnie, to czemu SV ma mu nie działać ? Według mnie tu winna nie leży, a bardziej coś z  MTA.

 

Jeśli masz jakieś modyfikacje, usuń je.

 

Może spróbuj  reinstall MTA, lub usuń wszystkie pliki Serwera Pylife i niech ci się wszystko od nowa ściągnie  :)

Robiłem to i nic wszystkie prace mi działają tylko nie ta ;( Gdy ta praca doszła co było czeba miec konto premium fajnie mi oddało kase tylko ten raz mi oddało, a teraz nie chce wcale ;(

Pomorze ktoś!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czy problem został rozwiązany?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brak zainteresowania.Zamykam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...